yeme de yanında yat cinsinden tarifler :D

Pazar, Mayıs 21, 2006

BÖĞÜRTLENLİ ŞEFTALİ

Malzemeler 1 Adet şeftali (ikiye bölünmüş, kabukları soyulmuş ve hafif pişirilmiş) ½ Fincan böğürtlen (dondurulmuş) 1 Talı kaşığı vanilya özü (yada tozu) ½ fincan su 1 Çorba kaşığı kalorisiz şeker 2-3 adet taze nane yaprağı Yapılışı : Bir tencerenin içerisinde böğürtlenleri şeftali hariç diğer malzemeler ile pişirin Daha sonra blender'dan geçirin Şeftali dilimlerini servis tabağına alın Üzerine böğürtlenli sos dökün Buzdolabında iyice soğuttuktan sonra taze nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home